PRIVACY POLICY


PENAFIAN/DISCLAIMER

Segala maklumat yang terdapat di dalam blog ini adalah melalui pengalaman dan pemerhatian penulis. Selain daripada itu, maklumat juga diperolehi daripada sumber-sumber yang boleh dipercayai dan sumber-sumber tersebut telah di kreditkan/dibacklink/ dinyatakan di bawah setiap artikel yang diterbitkan bagi menghormati penulis asal. Akan tetapi jika anda dapati tiada kredit di letakkan di dalam artikel tersebut, sila hubungi penulis untuk meletakkan kredit kepada yang berkenaan. Kerjasama anda amatlah dihargai bagi menjaga hubungan sesama penulis.

Gambar yang tiada watermark merupakan gambar daripada sumber cariaan google yang telah di kreditkan kepada pemilik gambar.

Jika anda ingin berkongsi atau menyebarkan sebarang maklumat daripada blog ini yang melibatkan perkongsian pengalaman penulis itu sendiri, sila kreditkan artikel tersebut ke blog ini. Pembaca atau pengunjung digalakkan berkongsi artikel dari blog ini melalui lama sosial yang ada samada melalui facebook, twitter, google plus, pinterest dan LinkedIn dengan hanya menekan butang media sosial yang tersedia di dalam setiap artikel.

Untuk sebarang pertanyaan, penulis sedia dihubungi melalui email : artikelpilihan2@gmail.com dan harap bersabar menunggu pembalasan email dari penulis.